ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Η ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΙΠΠΟΛΥΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΤΕ ΘΗΛΥΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ

 


Η ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΙΠΠΟΛΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ, που τότε το ιερατείο ήταν θηλυκό.

Δεν σας κάνει καμία εντύπωση και μπορείτε να την παρομοιάσετε με την «ζώνη της παναγίας» που έχει καμιά δεκαριά ζώνες και τα ζώα τις πάνε γύρω-γύρω; Είναι τυχαία αυτή η ομοιότητα; Ο ποντικός της, ο Εφραίμ, πήγε με την ζώνη της παναγίας στην Κόκκινη Πλατεία και είπε: «η παναγία είναι με τον Πούτιν!». Όχι, ο Πούτιν είναι με την Παναγία! Όχι μωρέ! Η παναγία είναι με το Πούτιν και βαρούσαν παλαμάκια οι υπόλοιποι. Είναι πολύ γελοία τα πράγματα!

Έχουμε λοιπόν τις Αμαζόνες αλλά δεν έχουν κάπου ένα χωριό σαν τους Γαλάτες! Η σκλαβιά του ανδρικού φύλου ήταν δεδομένη. Άρα, έχουμε τις Αμαζόνες που είναι ένα ιερατείο και δεν το γράφουν πουθενά!

Σήμερα, είναι αρσενικό το ιερατείο, το έχουν αλλάξει, ενώ παλιά ήταν θηλυκό!

 

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΕΡΑΤΕΙΟ, ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ!

Η Πολιτεία των Ελλήνων δεν έχει ιερατείο, ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό. Δεν έχει καν ιερατείο. Έχει Κοσμοθέαση. Τότε το ιερατείο ήταν θηλυκό και σκλάβωνε τους άντρες, τους έκαναν όλες τις δουλειές, τους ενοχλούσαν αν ήθελαν κι όποτε ήθελαν, τους σκότωναν, τους έσφαζαν, τους είχαν, όπως σήμερα έχουμε τις γυναίκες και χειρότερα. Αν δεις τις Αμαζόνες όπως ήταν και τις συγκρίνεις με τις γυναίκες σήμερα, από την Ελλάδα, παλιότερα και τώρα ακόμα, αν και σήμερα το έχουν καμουφλάρει πώς έχουν σκλαβώσει τις γυναίκες και αν δεις και όλο το Ισλάμ, θα αντιληφθείς την σκλαβιά των αντρών τότε.
Δηλαδή, δεν έχει σημασία αν το ιερατείο είναι θηλυκό ή αρσενικό, το θέμα είναι αν είχε μια ανθρώπινη ισότητα, αλλά ποτέ δεν είχε και ήταν πάντα έτσι!

Και ο Δίας λέει του Ηρακλή: «να πας να πάρεις την Ζώνη!».

 

Η ΖΩΝΗ ΗΤΑΝ Η ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ.

Ήταν σύμβολο! Τα σύμβολα είναι ιερά και τεράστια. Του λέει να πάει λοιπόν να πάρει την Ζώνη, γιατί έτσι θα έχανε την δύναμη της και θα τελείωνε το ιερατείο. Λέει της Ιππολύτης ο Δίας: «Δώσε την Ζώνη στον Ηρακλή!». Η Ιππολύτη δεν θέλει να δώσει την Ζώνη, αλλά υπακούει στον Δία και ήθελε να του την δώσει.

Ο Ηρακλής όμως επειδή ήταν θυμωμένος από τα ιερατεία στο πλανήτη, της πήρε το κεφάλι, χωρίς να την ρωτήσει. Πάει βλέπει, πρώτα την σφάζει και μετά παίρνει την Ζώνη, ενώ η Ιππολύτη θα του την έδινε.

Επειδή όμως ο Ηρακλής δεν έπρεπε να το κάνει αυτό κι έκανε παρέμβαση, για αυτό που έκανε –είναι δηλαδή σαν να μου λες εμένα τώρα να πάρω το σκήπτρο από τον Πάπα. Πρώτα θα του πάρω το κεφάλι και μετά το σκήπτρο και θα λιώσω και το σκήπτρο.

Βέβαια, καλά έκανε ο Ηρακλής, αλλά για αυτή του την παρέμβαση έπρεπε να πληρώσει και για αυτό μετά τον έβαλε ο Δίας να πάει να σώσει κάποιον από την κοιλιά ενός κήτους, αν θυμάμαι καλά!

Άρα, η Ιππολύτη είναι το ιερατεία και η Ζώνη της η Ζώνη της Χωριστικότητας και του Διαχωρισμού και αυτό το καθάρισε ο Ηρακλής.

ΠΗΓΗ

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ 

ΟΙ Α-ΡΥΘΜΟΙ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ 

 Ο ΔΙΑΣ Ο ΜΗΝΩΑΣ ΜΕ «Η» ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (ΟΧΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ) - 2ο ΜΕΡΟΣ

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΜΟΥ

ΠΕΡΙ ΛΟΓΑΡΙΘΜΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ...

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:


Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ